About

Hein zijn masterplan begint: Lucas wordt vrijgelaten en Janine wordt meegenomen

by - 22:07:00



Hein Lisseberg is al weken bezig om zijn plan ten uitvoer te brengen. Hij wil zijn klus afmaken en Janine zien lijden en sterven. Maar Janine lijkt hem te slim af te zijn door een kruidenmiddeltje.

Hij heeft een aantal mannen de opdracht gegeven om Lucas te ontvoeren. In de aflevering van donderdag 31 januari wordt hij echter weer vrijgelaten omdat hij onder begeleiding van de politie met Janine naar het graf van zijn moeder zou gaan. Ludo vindt dit geen goed plan en wil het busje onderscheppen en neemt Daan in vertrouwen. Er wordt een andere route genomen. Janine en Hein worden allebei in aparte busjes vervoerd naar de begraafplaats. Maar onderweg worden ze beschoten door drie zwaarbewapende mannen, die Hein mee hebben genomen. Niet alleen Hein is meegenomen, ook Janine is ineens verdwenen. Zij is weer in de handen van Hein Lisseberg.

Nu Janine bij hem is, hebben ze Lucas vrijgelaten. Ze hebben hem gedrogeerd, zodat hij zich weinig kon herinneren van wat er zich heeft afgespeeld in de kamer waar hij was. Daarna wordt hij weer gedropt bij zijn eigen huis, Het Paleis. Nina, Flo en Aysen vangen hem daar op.

Vrijdag 1 februari
Ludo is in alle staten nu hij weet dat Janine weer in de handen is van Hein. Hij zet Leon weer in om hem te helpen. Ook gaat hij naar Lucas om details te kunnen vinden over de locatie. Echter weet hij niks meer omdat hij gedrogeerd is. Hein brengt Janine naar dezelfde kamer als waar Lucas vast gezeten heeft. Maar hij weet niet dat Janine een kruidenmiddeltje bij zich heeft om hem voor te zijn.

Maandag 4 februari
Nina heeft een plan en neemt Tiffy mee naar Lucas. Zij kan hem onder hypnose brengen. Ludo vindt dit grote onzin, maar ze doet het toch. En met succes: vlakbij waar hij is vastgehouden is een kerk.
Ondertussen drinken Hein en Janine een wijntje en wil hij dat ze een jurk aandoet waarin ze straks haar laatste minuten kan doorbrengen. Hein bereidt het laatste diner voor. Hij wil dat ze haar servet om doet maar laat die vallen zodat ze haar pilletje kan pakken en in kan nemen. Hierin zit gif en voorkomt ze dat hij plezier kan beleven van zijn plan. Het pilletje werkt, na enkele seconden verliest ze haar bewustzijn en valt ze op de grond. Hein is in grote paniek: wat gaat hij nu doen?

You May Also Like

0 comments