About

GTST spoilers 4 t/m 8 februari

by - 16:56:00



Maandag 4 februari
Nina bedenkt een bevrijdingsplan waar Ludo niets in ziet. Tiffy's speciale talenten worden ingezet om een mysterie te ontrafelen. Hein begint aan de uitvoering van zijn masterplan. Mark vindt steun bij Sjors.

Dinsdag 5 februari
Hein moet zichzelf kalmeren, anders komt zijn ultieme wraak in gevaar. Mark krijgt door dat Ludo belangrijke informatie niet met hem deelt. Aysen krijgt een mogelijk aanknopingspunt te horen en dwingt bij Daan af dat zij mag deelnemen aan het onderzoek.

Woensdag 6 februari
Bing ontdekt dat hij buiten een blijde gebeurtenis wordt gehouden. Terwijl Aysen een aanhouding doet, wordt Daan in de ambulance afgevoerd. Mark neemt een groot besluit, maar weet niet of Marieke dit gewild zou hebben.

Donderdag 7 februari
Rik krijgt een dossier van een privédetective. Tiffy wordt overdonderd door verwijten dat zij de oorzaak is van alle spanningen binnen het huwelijk van Linda en Anton. Bing geeft toe dat hij niet als zwakke man gezien wil worden.

Vrijdag 8 februari
Daan denkt dat hij er klaar voor is om vader te worden. Rover en JoJo krijgen een conflict dat door Tiffy wordt aangezwengeld. Rik wordt emotioneel door problemen uit het verleden. Zoë heeft een verrassing voor Daan, die door Aysen wordt weggelachen.

You May Also Like

0 comments