About

Job ontdekt de waarheid over Anna: ze is zwanger van zijn kind

by - 21:50:00



Ongeveer 2 maanden voordat seizoen 27 ten einde was, ontdekte Anna dat ze zwanger was van Job. Ze durfde dit hem niet te vertellen, maar vroeg hem wel of hij zich ooit voor zou kunnen stellen als vader. Daarop zei hij dat hij dan zijn vrijheid kwijt zou zijn en dat hij dat niet wilde. Anna besloot daarom dat ze geen abortus wilde plegen en ook geen adoptie wilde. Ze hield het kindje en vertrok zonder dat Job een reden kreeg terug naar Dubai, naar haar ouders.

Nu is het moment gekomen dat Job de waarheid krijgt te horen van Sam. Zij is de enige die de waarheid te horen heeft gekregen van Anna voordat ze wegging. En nu kan Sam haar mond niet houden en vertelt het in de aflevering van woensdag 25 oktober aan Job.

Job mist een vrouw in zijn leven waar hij lol mee kon hebben, iemand zoals Anna. Hij wil zich op Zoë storten maar die heeft al helemaal geen zin in hem. Sam ziet dit en gaat hem achterna naar huize De Jong. Ze denkt dat het goed is als ze weer contact zoeken met elkaar. Ook vertelt ze dat Anna een reden had dat ze zomaar vertrok: Anna is zwanger van zijn kind. Wat zal zijn reactie zijn?

You May Also Like

0 comments