About

GTST spoilers 30 oktober t/m 3 november

by - 16:48:00



Maandag 30 oktober
Linda is helemaal klaar met Bill. Sam vindt steun bij Amir. Rover heeft spijt van zijn actie. Anton heeft niet door dat Jan Jaap met allerlei smoesjes steeds dicht bij hem in de buurt is. Kimberly krijgt de schrik van haar leven, maar heeft geen idee wie haar dit flikt.

Dinsdag 31 oktober
Ondanks dat zijn leven daar gevaar loopt, wil Amir toch terug naar Afghanistan. Sjors kan dit niet geloven en geeft Bing hiervan de schuld. Bill heeft onprettig nieuws voor Sam. Ludo krijgt een geweldig aanbod, maar slaat dit af. Nina zoekt een oppas voor Nola.

Woensdag 1 november
Sam voelt zich schuldig omdat ze Anna's geheim heeft prijsgegeven. Job probeert zijn verantwoordelijkheid on ontvluchten, maar Sjoerd, Noud en Zoë laten dit niet toe. Lucas heeft een personeelsprobleem. Zoë probeert onder een afspraak uit te komen.

Donderdag 2 november
Er valt een slachtoffer als Nina het voor Lucas opneemt. Aysen heeft romantische plannen met Sjoerd, maar Rikki doorkruist deze. Noud grijpt in bij een onredelijke ruzie. Lucas en Felix verrassen de jury van de danswedstrijd.

Vrijdag 3 november
Ludo wil niet geconfronteerd worden met het gemis van Maxime. Kimberly kan haar werk niet doen, omdat ze voelt dat alle ogen op haar gericht zijn. Rover probeert met een smoes Kimberly uit de weg te gaan. Laura probeert de nare herinneringen aan de brand te ontlopen, maar Zoë dwingt haar om mee te gaan naar de heropening van Boks.

You May Also Like

0 comments