About

GTST spoilers 6 t/m 10 november

by - 12:16:00



Maandag 6 november
Nina krijgt een aanbod dat haar naar de andere kant van de wereld brengt, als ze erop ingaat. Sjoerd wil Bram niet teleurstellen, maar hij heeft geen geld voor een feestje. Rover voelt zich een slappeling als hij niet tegen zijn klasgenoten op kan.

Dinsdag 7 november
Linda ontdekt dat Sam niet alleen in bed ligt. Zoë schrikt van Tom, maar wordt ook door hem gered. Kimberly ontdekt wat Rover achter haar rug om voor haar gedaan heeft. Lana's opstandige gedrag gaat van kwaad tot erger. Bing zoekt een oppas voor Manu.

Woensdag 8 november
Dankzij Amir loopt het uit de hand tussen Linda en Sam. Rikki is onzeker over een date met Abel. Als Aysen een sollicitatiegesprek voorbereidt, 'misbruikt' ze Sjoerd hiervoor. Sjoerd kan hier echter niet over klagen.

Donderdag 9 november
Lucas zoekt een nieuwe kok voor De Koning. Sjoerd weet zeker dat zijn kookkunsten in de smaak zullen vallen. Als Ludo ziet hoe het gaat tussen Nina en Kimberly, biedt hij de dames een verzoeningslunch aan. Rikki kan Abel niet uit haar hoofd zetten.

Vrijdag 10 november
Zoë heeft een dubbele afspraak. Ze vindt een oplossing, maar die pakt op meerdere fronten niet goed uit. Bing doet een verbijsterende ontdekking. Janine voelt een grote behoefte om een column over Kimberly en over sexting te schrijven.

You May Also Like

0 comments