About

Daan wordt vader van dochter Louise Stern

by - 10:18:00



Het leven van Daan Stern is niet makkelijk sinds zijn komst naar Meerdijk. Zo moest hij een nep-huwelijk aangaan om zijn opa te bewijzen dat hij wel een echt gezinnetje wil en regelde ook nog eens een draagmoeder die zijn kind voor hem wilde baren. De baby wordt komende week geboren.

Dit begint allemaal in de aflevering van donderdag 21 februari. Daan heeft een ton nodig om Marie-Lou uit Delfzijl te kunnen betalen. Anders zou zijn dochter naar een ander stel gaan. Hij vraagt daarom de hulp van Bing in en vertelt hem dat hij zelf ook gekocht is als baby door een ander gezin. Waar Bing eerst het niet wilde doen, is hij toch geraakt door het verhaal en wil Daan zijn dochter niet laten afpakken door geldtekort. Als Daan in De Koning aankomt krijgt hij de eerste foto te zien.

Een dag later, in de aflevering van vrijdag 22 februari, heeft hij een afspraak gemaakt met degene die de baby komt brengen. Hij neemt zijn dochter in ontvangst en is meteen vertederd door haar. Weer thuis ziet ook Aysen haar. Ze is verbaasd, maar helpt hem wel met de dingen die hij moet regelen. Zo bedenken ze ook een naam, maar dat gaat nog niet zo makkelijk. Uiteindelijk kiest hij voor de naam Louise, vernoemd naar een buurmeisje van vroeger. Dit brengt Daan en Aysen weer dichter tot elkaar.

Zullen de twee binnenkort echt definitief voor elkaar kiezen?


You May Also Like

0 comments