About

GTST spoilers 11 t/m 15 februari

by - 17:14:00



Maandag 11 februari
Daan zet zijn opa om meerdere redenen onder druk. Sjors wil dat Amir een gebaar van vriendschap doet naar Bing. Ludo is kritisch over keuzes van Nina en Bing. Anton krijgt door dat zijn gedrag Linda kwetst en hij handelt daar naar. Zoë ontdekt iets wat ze niet mag weten.

Dinsdag 12 februari
Rik krijgt slecht nieuws over zijn plan. Laura moet aan Zoë bekennen dat ze haar niet de volle waarheid heeft verteld. Rover baalt als hij ontdekt dat hij zijn vriendinnetje niet zo goed lijkt te kennen. Bing geeft zijn zusje nuttig liefdesadvies.

Woensdag 13 februari
De inwoners van Het Paleis zijn verdeeld over de actie van Rik. Janine kan er niet tegen als Mark zijn zaak uitzichtloos vindt. Anton heeft geen zin in een preek van zijn vriend, maar wordt wel gedwongen om te focussen op wat hij wel en niet wil.

Donderdag 14 februari: Valentijnsdag
Rover stuurt JoJo voor Valentijn half Meerdijk door. Linda kan zich niet beheersen en maakt haar man in het openbaar belachelijk. Zoë wil iets opbiechten aan Rik, maar dat kost haar grote moeite. Q komt erachter wat zijn mooiste cadeau aan Lana zou kunnen zijn.

Vrijdag 15 februari
Bing wordt niet gezien als hij met een gigantische verrassing voor Amir staat. Linda hoopt dat Anton weer thuiskomt. Anton is zichzelf niet als hij in de buurt van Shanti komt. De familie Sanders neemt op passende wijze afscheid van Marieke.



You May Also Like

0 comments