About

GTST spoilers 21 t/m 25 januari

by - 11:24:00



Maandag 21 januari
Terwijl Ludo zijn vermoedens probeert te bevestigen, verzwijgt Janine dat ze iemand anders verdenkt van de aanslagen. Ze regelt via via een bezoek aan een extra beveiligde inrichting. Na een verhoor is Aysen zodanig gefrustreerd, dat ze een illegale actie onderneemt.

Dinsdag 22 januari
Sjors heeft wraakgevoelens, toch weet Bing haar te verrassen. Lucas ontwaakt in een situatie waar hij niets van begrijpt, maar neemt het er wel van. Mark en Janine lijken samen op te trekken tegen Ludo, totdat Marks ware plannen duidelijk worden.

Woensdag 23 januari
Anton neemt een eenzijdige levensbeslissing waar hij Linda mee in de problemen brengt. Een gestreste Laura moet in haar eentje de Koning draaiende zien te houden nu Lucas spoorloos is. Amir meldt zich bij Bing om een dagje met Max door te brengen.

Donderdag 24 januari
Aysen constateert tot haar frustratie dat Daan Shanti leuk vindt. Tijd om hem een lesje te leren, en wie kan ze daar beter voor gebruiken dan Shanti zelf. Rik benadert een privédetective. Zoë heeft even geen zin meer in mannen in haar leven.

Vrijdag 25 januari
Janine en Ludo krijgen een shockerende videoboodschap van Lucas. Terwijl Janine in actie komt, start Ludo een plan B. Ze houden hun agenda's voor elkaar verborgen. Tegelijkertijd wordt er een geheimzinnig pakje voor Mark bezorgd.

You May Also Like

0 comments