About

BREAKING: Hein Lisseberg is de opdrachtgever van Jos Uylenburg

by - 21:53:00


De thrillermaand in Meerdijk is nog steeds in volle gang wat nog steeds over Janine's boek 'Kwaad Bloed' gaat. Deze wordt al een tijd nagespeeld, door Jos Uylenburg. Maar hij werkt niet alleen. In de aflevering van maandag 21 januari wordt bekend dat er een tweede man in het spel is, die wel tot gekkere dingen in staat is dan wat Jos eigenlijk doet: Hein Lisseberg. Ook hij komt dus weer in beeld.

In begin 2016 ontmoette hij Janine Elschot door Rik, die hij kende uit zijn gevangenis tijd. Ze besloot het roer om te gooien en een boek over hem te schrijven. Hein is een seriemoordenaar en zal voor jaren de bak in gaan. Ze vond dit erg fascinerend en wilde hier meer over weten. Maar ze wist niet dat hij al die tijd een plan had om te ontsnappen en ontvoerde haar en wilde haar ook vermoorden. Gelukkig waren daar Ludo en Rik, die net op tijd zijn schuilplaats ontdekten en hij weer vast zat.

Nu, is het meer dan 2,5 jaar geleden dat ze hem voor het laatst gezien heeft. Maar Hein leert in de gevangenis Jos Uylenburg kennen. Ze hebben allebei wraakgevoelens en besluiten om samen te werken: Jos kon zich richten op Bing, Rik en Aysen en Hein richtte zich op Ludo en Janine. Janine's boek was voor Hein het perfecte plan om ook werkelijkheid te maken. Maar nu iedereen nog steeds leeft van die 5, is het nog niet afgelopen. Lucas wordt namelijk ontvoerd. Ludo en Janine weten niet waar ze moeten beginnen, maar Ludo is er bijna van overtuigd dat dit het werk van Martine Hafkamp moet zijn. Hij besluit Jos op te zoeken in de gevangenis maar die kent geen Martine. Janine komt snel uit bij Hein. Samen met Aysen regelt ze een bezoek en laat Hein weten dat ze straf heeft verdiend.

Deze thrillermaand is dus nog lang niet ten einde.. Hoe loopt dit verder af? En wie heeft Lucas?

You May Also Like

0 comments