About

GTST spoilers 28 januari t/m 1 februari

by - 17:03:00



Maandag 28 januari
Lucas is bang dat hij binnenkort het loodje legt. Rik hoort Appolonia uit over Zoës vader. Bing en Nina luisteren via de babyfoon mee met een gesprek dat niet voor hun oren bedoeld is. Sjors krijgt de vraag van haar leven.

Dinsdag 29 januari
Linda probeert Anton tevreden te houden als hij allerlei wilde plannen in zijn hoofd krijgt. Rik start een zoekactie. Q heeft haarfijn in de gaten dat JoJo en Kimberly een koppelingspoging ondernemen. Laura organiseert een verrassingsactie.

Woensdag 30 januari
Lana is getuige van een schokkend tafereel. Aysen weigert liefdesverdriet te hebben, maar reageert zich wel af op een onschuldige vriendin. Q krijgt op zijn kop. Tiffy bemiddelt tussen Linda en Anton.

Donderdag 31 januari
Bij Lucas gaat het licht uit. Janine ontvangt een geheimzinnig pakketje en bevindt zich niet veel later in het hart van een politiecolonne. Aysen betrapt Daan wanneer hij geheime informatie lekt.

Vrijdag 1 februari
Ludo en Mark krijgen aanwijzingen dat het niet goed is afgelopen met Janines actie. Alle frustratie komt er bij Linda uit als Laura haar vraagt hoe het met haar gaat. Nina heeft goed nieuws voor haar familie.

You May Also Like

0 comments