About

Ook dit seizoen komt er een wintercliffhanger in GTST

by - 17:16:00



Ook dit seizoen zal GTST een wintercliffhanger gaan uitzenden. Dit heeft de producent Endemol bekendgemaakt. In de tweede week van januari, net zoals afgelopen jaar, wordt deze uitgezonden.

Het zal grotendeels draaien om het luisterboek wat Janine heeft uitgebracht. Hierin heeft haar zusje Marieke ook nog een aandeel in gehad, maar toen ze haar presentatie hield in De Rozenboom zei Janine dat ze het boek in haar eentje geschreven had. Dit heeft ze teruggedraaid omdat Marieke boos is geworden dat ze haar naam niet genoemd had. Dit verhaal lijkt pure fictie, maar niets is minder waar. Maar dan ineens gebeuren elementen in het boek ineens echt. Janine staat versteld als vrienden en bekenden betrokken worden bij deze onheilspellende gebeurtenissen...

Afgelopen januari zond RTL de eerste wintercliffhanger uit. Maar deze verhaallijn werd uitgemolken tot de zomercliffhanger, tot frustratie van veel kijkers. RTL en Endemol garanderen dat de wintercliff ver voor de zomer is opgelost, maar dat het verstrekkende gevolgen heeft voor meerdere Meerdijkers.

You May Also Like

0 comments