About

GTST spoilers 3 t/m 7 december

by - 17:33:00



Maandag 3 december
Sjors gaat door het stof in een poging om het bij te leggen met Amir. Bing blijkt een fervent aanhanger van het principe rust, reinheid en regelmaat. Janine heeft geen zin in Mark en werkt hem de deur uit. Rik en Daan kunnen niet bij elkaar in de buurt zijn.

Dinsdag 4 december
Maria moet met kracht worden tegengehouden als ze Daan dreigt aan te vliegen. Nina heeft genoeg van de dwingende manier waarop Amir zijn 'recht' probeert te halen. Rik neemt een heftig besluit. Rover presenteert een alternatief sinterklaasfeest aan Bing.

Woensdag 5 december
In Boks wordt het sintfeest verknoeid. Totdat Marieke zich ermee bemoeit. Kimberly en JoJo willen Rover een lesje leren. Max huilt de hele avond en zijn ouders kunnen hem niet troosten, wat ze ook proberen.

Donderdag 6 december
Aysen beleeft moeilijke momenten als Billy haar in een onmogelijke situatie plaatst. Lucas wil graag naar New York, maar Laura weigert zijn werk over te nemen in De Koning. Janine biecht haar misstappen op aan Marieke.

Vrijdag 7 december
Jef en Q hebben ruzie over... gehaktballen. Als Bing en Laura er bij betrokken raken, loopt het uit de hand. Maria ziet hoe Rik en Zoë ijskoud met elkaar omgaan. Haar oplossing: Rik moet mee naar Canada. Ludo pleegt verraad om 'Il Figlio' in handen te krijgen.

You May Also Like

0 comments