About

Janine haar luisterboek Kwaad Bloed wordt werkelijkheid: wie word er vermoord?

by - 21:57:00



Vanavond (27 november) heeft Janine haar luisterboek 'Kwaad Bloed' gelanceerd. Het verhaal is echter geen fictie, want het is vanaf nu ook op Storytel te beluisteren. Maar hier blijft het niet bij.

In de tweede week van januari wordt de tweede wintercliffhanger uitgezonden. Hierin zal de verhaallijn van het luisterboek centraal staan. Fictie en werkelijkheid lopen in elkaar over als heftige gebeurtenissen in Meerdijk gaan plaatsvinden. Voor de luisteraars van het boek en kijkers van GTST is dan ook de vraag welke personages hiermee te maken gaan krijgen.

Kwaad Bloed gaat over vier oud-vrienden die na jaren weer bij elkaar worden gebracht nadat ze allemaal een rode enveloppe op de deurmat vinden. Al snel worden hun levens overhoop gegooid. Ook net als in het boek zullen enkele Meerdijkers rode enveloppen gaan ontvangen. En als er dan ook nog iemand wordt vermoord, is natuurlijk de vraag wie ditzelfde lot zal treffen...

De eerste drie hoofdstukken kan je gratis luisteren en vinden op www.gtst.nl/kwaadbloed. De rest is te beluisteren via de Storytel app. Elk hoofstuk eindigt met een cliffhanger, zoals je gewend bent.

You May Also Like

0 comments