About

GTST spoilers 10 t/m 14 december

by - 17:01:00



Maandag 10 december
Nina en Amir hebben een geheime afspraak wat betreft Max. JoJo wordt overrompeld wanneer Rover haar een liedje aanbiedt voor haar auditie. Linda stelt Janine gerust wanneer er weer een element uit haar boek in het echt gebeurt. Mark bewijst aan Marieke dat zijn hart op de juiste plek zit.

Dinsdag 11 december
Na een bedreiging besluit Aysen Het Paleis te beveiligen. Daar moet wel Kimberly voor omgepraat worden. In Huize Sanders ziet men steeds meer in dat Mariekes tijd begint op te raken. Zoë raakt verbitterd wanneer ze beseft dat ze liefde voor geld heeft ingeruild.

Woensdag 12 december
Bing snapt niets van Riks emigratieplannen. Aysen wil weten of Janine Marieke verdenkt van het glasincident. JoJo is niet zomaar gespannen voor de auditie, ze is doodsbang voor afwijzing door iedereen. Maria moet zich inhouden als ze oog in oog komt te staan met Zoë.

Donderdag 13 december
Janine belandt op een dood spoor wanneer geen enkele arts wil helpen. Anton treft Rover achter zijn mengpaneel. Hij wil meteen een dj-cursus en gaat uit zijn dak. Eduard gooit het zwangerschapsplan open en verwijt Zoë hiervan de kwade genius te zijn.

Vrijdag 14 december
Zoë heeft redenen om Daan dankbaar te zijn en zoekt steun bij Aysen. Rik wil niet dat Maria zich voor hem opoffert. Laura ontdekt de ware reden waarom Maria zich zo intens met Daan, Rik en Zoë bezighoudt. Daan krijgt de schok van zijn leven.

You May Also Like

0 comments