About

GTST spoilers 29 oktober t/m 2 november

by - 16:13:00



Maandag 29 oktober
Bij Noud komen gevoelens van vroeger naar boven. Laura en Kimberly zijn verbijsterd als ze de uitdossing van Aysen zien. Bing en Daan kunnen het goed met elkaar vinden als het over vrouwen gaat. Aysen zet Q in om in contact te komen met een crimineel.

Dinsdag 30 oktober
Nina zadelt JoJo op met vervelende klusjes. Daan is niet van plan om het erbij te laten wanneer Aysen hem buitenspel zet. Laura probeert Noud in te laten zien dat hij een kansloze missie nastreeft. Zoë is genoodzaakt terug te gaan naar haar moeder die ze jaren heeft ontlopen.

Woensdag 31 oktober
Lucas voert de anti-AZM-actie die Flo steeds heeft proberen te vermijden. JoJo krijgt een grote verantwoordelijkheid in haar schoot geworpen. Marieke kan niet begrijpen dat Mark haar diepste wens niet serieus neemt. Mark zoekt ontspanning buiten de deur.

Donderdag 1 november
Net wanneer Lucas de pers te woord wil staan, wordt alle aandacht door iemand anders getrokken. Janine krijgt te horen waar Mark allemaal mee bezig is wanneer Ludo Mark de wacht aanzegt. Rover valt Noud aan wanneer hij vindt dat Noud onverschillig is tegenover Kimberly.

Vrijdag 2 november
Aysen stuurt een gestolen item direct door naar Duitsland. Daan's geheime actie wordt ontdekt. Mark en Janine botsen om de volmacht van Marieke. Zoë gaat de uitdaging aan om haar moeder een make-over te geven. Nina probeert Lucas' liefde op het juiste spoor te zetten.

You May Also Like

0 comments