About

De badguy is terug: Ludo houdt Richard onder schot

by - 12:49:00

 



De badguy Ludo Sanders is in de aflevering van donderdag 18 februari helemaal terug. Na de veiling eerste veiling van Richard en Billy heeft Ludo het schilderij 'broer' van zijn zus Maxime terug kunnen krijgen, maar hij wil nu ook het veilinghuis terug. Hij nodigt Richard uit om te onderhandelen.

In eerste instantie probeert Ludo Richard over te halen om het veilinghuis terug te verkopen aan hem. Natuurlijk gaat hij hier niet mee akkoord. Hij heeft zich gewonnen. Hij wil dan ook dat ze hem dan voorgoed met rust laten en het erbij laten. Maar na alles wat er is gebeurd laat Richard het er niet bij zitten: hij dreigt om ook zijn huis en zijn familie af te pakken. Als Ludo hoort wat hij nog meer van plan is, slaan de stoppen door. Hij trekt zijn pistool en laat en waarschuwingsschot. Schrik je daarvan? De volgende is voor jou, laat hij daarom ook aan Richard weten. Ludo gaat nog een stap verder. Je wilde toch weten hoe het voelt om de dood in de ogen te kijken?, begint hij. Die vraag kun je nu zelf beantwoorden. Het enige verschil tussen jou en mij is: ik heb het overleefd.

Gaat Ludo dan nu echt definitief wraak nemen op Richard van Nooten?

You May Also Like

2 comments

  1. Nee, Richard zal denk ik uit angst waarschijnlijk met het pistool tegen zijn kop tegen Ludo zeggen waarom hij die haat heeft naar Ludo, wat ook naar boven kwam in de auto waar Billy bij was.

    Ik verwacht een hard dreigement van Ludo, en een aftocht en exit voor Richard die Billy achterlaat.

    Sowieso mooi acteerwerk van Erik Vogel! De oude Ludo is back!
    Heerlijk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet dat er een ex van Richard komt, een driehoeksverhouding? Hij heeft toegegeven gevoelens te hebben voor Billy...

      Verwijderen