About

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn moeten niet denken aan stoppen met GTST

by - 13:56:00



Als Ludo en Janine hebben ze elkaar weken lang moeten missen, maar op 21 januari was het moment daar: Ludo werd eindelijk gered van het booreiland. En er speelde ook nog eens een andere vogel mee...

In RTL Boulevard vertelden Erik en Caroline over deze spannende verhaallijn, en ook over de baard die hij hiervoor heeft moeten laten groeien. Op laatst werd ie zo ontzettend lang, dat als ik zat te eten, slikte ik af en toe een stuk baard mee door, grapt hij. En nu zijn het weer een soort babybilletjes, lacht Caroline. Dit is niet het meest spraakmakende in dit verhaal, want de hulp komt hem aangevlogen. Knettergek, gewoon, zegt Erik over de raaf. 

Het acteurs koppel beleeft ook buiten Meerdijk al ruim 20 jaar lief en leed met elkaar, maar dat is niet het enige jubileum. Ludo bestaat 25 jaar. Dat wordt hier in stilte en op gepaste wijze gevierd vanwege de coronacrisis. Ook vertelt Caroline dat mensen zich wel eens afvragen, hoe hou je dat zo lang vol? Op die vraag heeft ze een heel makkelijk antwoord: hoe langer ze het al doet, hoe leuker het wordt. Zelf bevestigd Erik nog eens dat hij nog lang niet gaat stoppen.

Dus goed nieuws voor de fans van Ludo en Janine: ze gaan er voorlopig nog lang niet uit! 

Bekijk het hele interview hieronder.


You May Also Like

0 comments