About

Hint GTST nu ook op vertrek van Cecilia Adorée?

by - 11:01:00

 



De leegloop van acteurs lijkt aan te houden dit seizoen. Na het vertrek van Vincent Visser, Alkan Çöklü, Bo Maerten en straks ook Ferry Doedens lijkt ook actrice Cecilia Adorée opnieuw GTST te gaan verlaten. De lopende verhaallijn van Tiffy hint hier al op. Dit staat er te gebeuren in de aflevering van dinsdag 23 februari.

De boosdoener is haar verliefdheid voor Daan. Ze moet Lucas vertellen dat ze verliefd op hem is en ze twee keer met elkaar naar bed zijn geweest. Lucas daarentegen denkt dat hij gebruik van haar gemaakt heeft en gaat naar hem toe op het politiebureau dat hij hier niet van gediend is. Daan moet van Lucas zijn spullen pakken uit Het Paleis. Daarna besluit Lucas om ook weer bij Anton en Linda in te trekken, totdat Daan uit het Paleis weg is. Hij probeert nog met Lucas te praten, maar die houdt voet bij stuk: hij heeft dit allemaal aan zichzelf te danken. 

Na een nachtje slapen heeft Anton een idee waar Tiffy het eigenlijk wel mee eens is. Ze moet er een tijdje tussenuit, weg van Daan, weg van Meerdijk. Zal ze dan toch met Lucas uit Meerdijk vertrekken? Of Zal Daan toch gevoelens hebben voor Tiffy en haar overhalen om te blijven?

Een tijdje geleden plaatste Ferry Doedens een foto op Instagram, die hij al snel weer verwijderde. Hij hintte er namelijk op dat hij samen met Cecilia de soap gaat verlaten.


You May Also Like

0 comments