About

Nina krijgt haar geheugen weer terug!

by - 17:28:00



Het onmogelijke lijkt toch altijd weer mogelijk in GTST: Nina Sanders krijgt op donderdag 4 oktober haar geheugen weer terug. Maar betekent het dit ook dat ze verder gaat met Bing of toch met Carlos?

Door de klap en traumatische gebeurtenissen van Loes tijdens de cliffhanger, waarin ze opgesloten zat in een kofferbak van een auto op de autosloperij, wist ze niet meer wie ze was. Ze herkende zelfs haar eigen familie en vrienden niet meer. Totdat ze met Noud meegaat naar Het Paleis, waar Aysen woont. Daar is ook Zoë, een van de beste vriendinnen van Nina. Die vertellen haar over de gebeurtenissen met haar, Loes en Bing. De gesprekken lijken eerst niet te helpen, totdat Zoë een foto van Loes laat zien. De klap met de wijnfles komt naar boven. Ze hebben het over CS waar ze Zoë heeft leren kennen, over Lucas die de Koning heeft omgetoverd tot zijn kroeg, haar bedrijf La Nina, haar samenwerking met Lorena, haar tante Maxime, haar bruiloft met Bing, alles komt weer terug. Ook hoe ze ontsnapt is uit de kofferbak op de autosloperij en dat ze daarna naar Carlos is gevlucht komt boven water.

In de aflevering daarna op vrijdag 5 oktober laat ze aan Noud weten dat ze haar geheugen weer terug heeft maar nog steeds van Carlos houdt. Ook wil ze naar haar dochter toe om iets leuks met haar te doen. Maar als ze terug is in haar eigen appartement in Boks is Bing er ook. Die merkt meteen dat er iets niet klopt aan haar gedrag. Hij laat aan haar weten dat hij weet dat ze haar geheugen terug heeft.
Wat gaat Nina nu doen nu hij haar door heeft? En voor wie gaat ze kiezen: Bing of Carlos?

You May Also Like

0 comments