About

GTST spoilers 25 t/m 29 maart

by - 17:01:00



Maandag 25 maart
Aysen heeft het gevoel dat Daan dingen voor haar geheim houdt. Laura voelt zich niet op haar gemak bij Bing. Rik reageert het verdriet om zijn moeder af op Zoë. Anton is boos op zijn dochter Tiffy.

Dinsdag 26 maart
Laura baalt als Daan niet op haar plannen in wil gaan. Zoë is nieuwsgierig wat Lucas van Tiffy wil en hoort haar uit. Aysen helpt Daan om zijn frustratie rond zijn biologische moeder te beteugelen.

Woensdag 27 maart
Shanti belooft Anton een romantische verrassing, maar daar moet hij wel wat voor doen. Sjors krijgt een teleurstelling over haar trouwjurk te verwerken. Linda misbruikt een vriendin om dichter bij Rob te komen.

Donderdag 28 maart
JoJo en Lana shoppen zich suf op het internet. Lucas maakt een medische afspraak voor iemand anders. Janine krijgt een voorstel wat ze helemaal niet ziet zitten. Ludo wijst Anton er fijntjes op dat hij een puinhoop van zijn leven maakt.

Vrijdag 29 maart
Laura krijgt iets onder ogen wat niet voor haar bedoeld is. JoJo en Lana's vrolijke bui wordt verstoord door een vervelend bericht. Daan onderbreekt Aysens werk en doet geheimzinnig over de reden. Janine geeft toe aan Robs wens: ze gaat onder hypnose.

You May Also Like

0 comments