About

Jos Uylenburg is uit op wraak: Rik krijgt bomgordel om en Aysen, Bing, en Zoë lopen gevaar

by - 17:51:00


Nadat Jos Zoë naar het bos gelokt heeften gedaan heeft als hij haar vader was, heeft hij met haar telefoon ook Rik naar het bos weten te lokken. Daar ontvoerd hij de twee naar een bunker dat ook in het bos is. In deze bunker heeft Jos zijn plannetjes uitgewerkt. Nu gaat hij een stap verder in dit plan.
Dit gebeurd allemaal na de grote wintercliffhanger week, op maandag 14 januari.

Jos wil dat één van de twee een bomgordel om doet. Rik kiest ervoor om hem om te doen. Daarna is het de bedoeling dat ze in De Rozenboom gaan zitten en doen alsof er niks aan de hand is. Jos heeft ervoor gezorgd dat hij de telefoons van Rik en Zoë heeft om zo ook Aysen en Bing naar De Rozenboom te kunnen lokken. Als het bij Jos te lang duurt, stuurt hij zelf een berichtje naar Bing waar hij blijft. Ook hij komt even later De Rozenboom binnen. Dan wil Jos de knop indrukken..

In de aflevering daarna, op dinsdag 15 januari, gaat het nog veel verder. Rik schrikt als ook Bing er is en weet meteen dat Jos erachter zit. Hij vlucht weg en gaat terug naar de bunker. Jos wil dat Zoë hem gaat zoeken, maar zij vlucht ook en maakt alle zendertjes en microfoontjes kapot die ze om had. Terug in Het Paleis vertelt ze Aysen alles: dat De Beer deed alsof hij haar vader was en dat Rik een bomgordel om heeft. Als ze de locatie van Zoë heeft gaat ze erachter aan. Rik weet de telefoon van Jos te bemachtigen en kan zo de bomgordel zelf activeren. Hij kan hiermee ook Jos op laten blazen.
In de laatste scenes van deze aflevering denkt Rik terug aan zijn verleden en activeert de knop...

Maar is Aysen op tijd om Rik te bevrijden en om Jos uit te schakelen?


You May Also Like

0 comments