About

Wintercliffhanger week GTST is begin van spannende thrillermaand

by - 16:43:00



Het is weer bijna tijd voor de tweede wintercliffhanger. Maar dit is niet zomaar een week waarin er veel gebeurd, de hele maand staat in het teken van spannende gebeurtenissen.

Verschillende Meerdijkers worden al enige tijd geconfronteerd uit de gebeurtenissen van Janine's boek Kwaad Bloed. Zo vond Aysen al eens glasscherven in haar bed, kreeg Max een horrorpop en kregen Bing, Aysen, Ludo, Janine en Rik allemaal dezelfde rode envelop. Ook voor Rik zat er een verrassing in het rapport van Bram: de foto die gemaakt is in De Koning van het vijftal. Voor sommige personages is het dus erop of eronder in deze spannende week en thrillermaand.

Zo komt Rik in een ijzingwekkende situatie terecht en blijft Zoë hierin niet ongespaard. Ludo, Janine, Mark en Marieke raken betrokken bij een tragisch voorval. Ze leven toe naar Marieke's afscheid, maar dit krijgt plotseling een andere wending als ze een heldendaad verricht. Wie neemt ze mee in dit drama en hoeveel slachtoffers dreigen er te vallen?

Na de heftige wintercliffhangerweek keert de rust nog niet terug: er worden Meerdijkers geconfronteerd met een ontvoering, bedreigingen en worden Rik, Zoë, Bing en Aysen in een levensgevaarlijke val gelokt. Ook Lucas krijgt te maken met een ongure situatie, waarin hij Flo verdenkt van een slechte grap, maar ook hij ontdekt dat er weinig te lachen valt.

De wintercliffhanger week is te zien van 7 t/m 11 januari en een week eerder bij Videoland.

You May Also Like

0 comments