About

GTST spoilers 31 december 2018 t/m 4 januari 2019

by - 17:52:00



Maandag 31 december 2018: Oudjaarsdag
Laura en Jef moeten na hun debacle in De Koning verantwoording afleggen bij Lucas. Ludo wijst meteen naar Marieke als er een nieuw dreigement is, maar Janine neemt het op voor haar zus. Tiffy moet kiezen tussen een afspraakje met Anton of met JoJo.

Dinsdag 1 januari 2019: Nieuwjaarsdag
Linda doorkruist Antons nieuwjaarsplannen. Lucas wil de bovenverdieping van De Koning verbouwen. Daan schrikt hiervan, heeft dus snel geld nodig en voert de druk op Bing op. De dames Bouwhuis worden steeds meer zen en vergeten de tijd.

Woensdag 2 januari
Q slaat dicht als hij een pikante fotoshoot moet doen. Lana grijpt in om haar vriendje te helpen. Zoë heeft steeds meer behoefte aan contact met haar vader. JoJo is verrast wanneer ze ontdekt dat Rik jarig is, maar hij er niets aan wil doen. Daan zoekt op allerlei manieren naar betaalbare woonruimte.

Donderdag 3 januari
Amir en Sjors vinden het een positieve stap als Bing hen vraagt op Max te passen, maar er zit meer achter. De sfeer in huize Sanders is uiterst kil, maar ondanks alles vindt Janine niet dat Marieke daar de schuld van is. Wanneer Tiffy Anton vraagt naar zijn buitenechtelijke kinderen, borrelen er allerlei levensvragen bij hem op.

Vrijdag 4 januari
Aysen brengt Mark op een idee over de verblijfplaats van Marieke. Als de verwarde vrouw eenmaal is gevonden, snapt niemand hoe het zo ver heeft kunnen komen, laat staan dat Marieke's versie van het verhaal geloofd wordt.

You May Also Like

0 comments