About

GTST spoilers 5 t/m 9 november

by - 16:36:00



Maandag 5 november
Q heeft een leuk maar lastig uitvoerbaar idee voor Lana's verjaardag. Laura helpt Zoë, maar met tegenzin. En dus loopt het mis. Wanneer Janine Marieke betrekt bij de research voor haar boek, valt er een gewonde. JoJo weet Nina te verrassen met haar creativiteit.

Dinsdag 6 november
Aysen komt oog in oog te staan met Billy de Palma (Lone van Roosendaal), die haar totaal niet vertrouwt. Aysen begeeft zich in het hol van de leeuw en moet zich door kritische vragen heen worstelen. In het begin is Nina heel blij met haar babyshower, tot ze op sabotage stuit. Kimberly wordt verrast, maar ook teleurgesteld door Noud.

Woensdag 7 november
JoJo krijgt te maken met racistisch gedrag. Lucas heeft zichzelf niet in de hand wanneer hij Flo met een andere man ziet. Lana's verjaardag dreigt in het water te vallen. Mark kan de aftakeling van Marieke niet aan, daardoor is hij veel te open over zijn eigen leven.

Donderdag 8 november
Het moet Zoë's grote dag worden, maar er dienen zich meerdere problemen aan. Eduard heeft een kostbaar erfstuk voor Daan. Wanneer Rover in een opwelling begint te zoenen, is de dame in kwestie dolblij. Laura kan niet meer meespelen met Zoë's spelletje.

Vrijdag 9 november
Als Daan een blauwtje loopt, moet hij zijn fantasie aanspreken voor een oplossing. Noud stelt Kimberly zwaar teleur. Aysen maakt een grote inschattingsfout bij haar undercoverwerk. Nina weet Mark op te peppen, maar krijgt dan zelf slecht nieuws.

You May Also Like

0 comments