About

Tanneke Hartzuiker speelt de moeder van Zoë: Apollonia Xander

by - 16:55:00



Vanaf aanstaande dinsdag 31 oktober is er weer een nieuwe gastrol in GTST te zien: de moeder van Zoë wordt gespeeld door Tanneke Hartzuiker. Ze heeft al eens eerder een rolletje gehad. Toen speelde ze Mary Verstraete, die Laura een vals alibi vergaf bij de zaak Robert Alberts en Philip van Alpen. Later hebben Laura en Cleo de Wolf haar vermoord om te voorkomen dat alles uit zou komen.

Nu is Tanneke dus weer terug op oude bodem. Ook heeft ze meerdere andere rollen gespeeld, zoals in Flodder, Onderweg Naar Morgen, Kees & Co, Westenwind en Divorce.

Voordat Daan en Zoë mogen trouwen van Eduard, wil hij een ontmoeting met de moeder van Zoë. Zij heeft haar moeder al jaren niet gezien en weet niet of ze dit ook wil. Toch zoekt ze haar op, die in een caravan woont. Die is dol enthousiast en helpt haar dochter meteen. In CS geeft ze haar een make-over voor het etentje met Daan en Eduard. Daar maakt Apollonia kennis met Laura, waar Zoë ook een hele goede band mee heeft sinds ze haar geholpen heeft met haar stress-stoornis die ze had overgehouden aan de brand in Boks. Maar als ze aankomen in het huis van Rik en Zoë, kan ze haar moeder geen seconde alleen laten. In de tijd dat ze weg is heeft een halve fles drank leeg zitten drinken. Zo kan ze haar moeder natuurlijk niet mee nemen. Tijdens het etentje verzint ze een smoes, en als Laura toevallig voorbij komt, zegt ze tegen Eduard dat Laura haar moeder is..


You May Also Like

0 comments