About

BREAKING: Sam verdrinkt bijna dankzij Bill in zijn eigen zwembad

by - 18:05:00


In de nieuwe promo hebben we al kunnen zien dat het deze week extra spannend gaat worden rondom de verhaallijn van Bill, die door de brand zijn verloofde Maxime is kwijtgeraakt. Hij is compleet de weg kwijt en heeft zelfs al een kunstroof op zijn naam staan dankzij Ludo.

Nadat Bill vrij komt in de aflevering van donderdag 12 oktober, probeert hij weer van de vrijheid te genieten. In De Koning nodigt hij een paar vrouwen uit om met hem mee te gaan naar zijn huis en daar een zwembadfeestje te houden. Alleen dat loopt niet geheel volgens plan. Het doet hem toch teveel aan Maxime denken en stuurt de vrouwen weg. Er is al veel alcohol genuttigd door hem en voelt zich nog ellendiger dan hij al was. Als hij aan de zwembadrand zit verliest hij zijn verlovingsring. Bill kan niet zwemmen en weet niet wat hij moet doen, totdat hij ineens wel het zwembad in springt. Mede door de alcohol en zijn zwemangst raakt hij de controle kwijt. Op dat moment komt Sam binnen en die aarzelt niet: ze schiet hem te hulp. Echter weet Bill niet dat het Sam is en gebruikt haar als steun zodat hij niet kopje onder gaat, maar hierdoor gaat Sam wel kopje onder.
Hierdoor raakt ze haar bewustzijn kwijt. Dit komt ook mede door dat ze niet goed slaapt.

De aflevering daarna, op vrijdag 13 oktober, zien we dat Bill haar naar de kant helpt en in kritieke toestand in het ziekenhuis terecht komt. Als hij weer thuis is, stort Bill helemaal in.

You May Also Like

0 comments