About

GTST spoilers 23 t/m 27 oktober

by - 11:17:00




Maandag 23 oktober
Bing stelt Nina op de proef door haar te overladen met allerlei opdrachten. Sjoerd krijgt wat financiële armslag als hij een extra klus van Bing aanneemt. Rikki verwijt Aysen dat ze medeverantwoordelijk is voor Brams slechte rapport. Anton heeft niet door dat Jan Jaap hem in de gaten houdt.

Dinsdag 24 oktober
Linda wordt dol van Amirs voorliefde voor orde en regelmaat en ontdekt iets als ze in zijn spullen snuffelt. Amir voelt een klik met Bing, wat leidt tot een bekentenis. Rover en Kimberly denken dat het tussen hen nooit meer goed kan komen. Sam baalt als Linda haar naar een psycholoog stuurt.

Woensdag 25 oktober
Als Aysen Nina om hulp vraagt, weet ze niet dat ze worden afgeluisterd. Job staat emotioneel op scherp en reageert dit zich af op zijn familie. Bram is tegendraads en in de klas bijna niet te handhaven. Bill krijgt een uitnodiging voor de heropening van Boks, met daarbij een nogal persoonlijke vraag.

Donderdag 26 oktober
Sam voelt zich verraden als Bill met een schokkend bericht komt. Linda doet Janine een belofte, maar komt die niet na. Bing ontdekt Jobs geheim. Ludo doet een goede daad. Zoë pusht Laura om over haar grenzen heen te gaan. Lucas reageert zijn frustratie over de breuk met Felix af op Ingrid.

Vrijdag 27 oktober
Sjoerd begint het opdringerige gedrag van Jan Jaap verdacht te vinden. Janine is bang dat ze door Linda haar schrijfcarrière kan vergeten. Aysen en Nina proberen Kimberly uit te horen, zonder dat zij het in de gaten heeft. Sam en Rover staan totaal verschillend tegenover het nieuws van Bill.

You May Also Like

0 comments