About

BREAKING: Jan Jaap verruilt Utrecht voor Meerdijk: Serge Mensink in GTST

by - 22:57:00



Er is in de nieuwe spoilers een nieuwe naam opgedoken: Jan Jaap. En deze naam is niet onbekend voor sommigen. We kennen hem natuurlijk al als psychopaat Jan Jaap die achter Tiffy aan zat en zelfs probeerde om Amy te vermoorden terwijl het eigenlijk Tiffy moest zijn. Maar nu is hij opgedoken in de spoiler van vrijdag 20 oktober. En niet zomaar, want Jan Jaap komt naar Meerdijk!

Serge Mensink zal vanaf die datum te zien zijn in GTST. Hoe en waarom hij naar Meerdijk komt is de vraag, maar dit zou zomaar te maken kunnen hebben met de zoektocht naar Tiffy's biologische vader Anton. Dit verhaal was te lezen in het GTST Magazine wat afgelopen zomer uitkwam.

In het tweede seizoen van Nieuwe Tijden konden we al zien dat Jan Jaap een horrorcollage verstopt had in zijn kast. Dit had alles te maken met zijn obsessie voor Tiffy. Hij wilde altijd maar alles krijgen wat hij wilde, en als hij dat niet kreeg mocht niemand haar hebben. Dus moest ze op een gegeven moment dood, toen hij doorkreeg dat hij haar niet zou krijgen. Alleen besloot Amy in aflevering 40, een soort cliffhanger omdat het in de helft van het seizoen valt, om van kleding te wisselen met Tiffy zodat hij niet Tiffy zou ontvoeren, maar Amy. Uiteindelijk wordt Amy bevrijdt en Jan Jaap naar een soort inrichting gestuurd. Maar helaas komt er altijd weer eentje vrij..


You May Also Like

0 comments