About

Monica biecht grote geheim op aan Nina

by - 14:28:00

 


Zo'n anderhalve week voor de zomerstop keert er een oud gezicht terug in Meerdijk. Monica de Klein, gespeeld door Camilla Meurer, is weer aan komen waaien in Meerdijk. En dit zorgt weer voor spanningen bij Bing en Nina...

Na een onverwachts telefoontje van Monica waarin ze vertelt dat ze haar zoon Manu mist, wil Nina hier niets van weten. In een eerste ontmoeting in De Koning vertelt Monica dan ook aan Bing dat ze sinds ze weer zwanger is van haar man Gert-Jan, Manu in al die jaren enorm mist. Maar ze heeft al jaren niet naar hem omgekeken, en wil nu ineens weer contact. En het zou Manu's leven misschien weer in de war gooien, nu Nina eigenlijk de moederrol al jaren op zich neemt. Bing daarentegen vindt dat Manu recht heeft om zijn biologische moeder te kunnen zien.

De twee besluiten om het gesprek aan te gaan in De Rozenboom. Het gesprek begint goed, totdat Monica haar excuses wil aanbieden voor wat ze gedaan heeft. Ze is namelijk in gegaan op een aanbod van Ludo, om Bing en Nina uit elkaar te krijgen.

Vervliegt hiermee te kans op een hereniging tussen Ludo en Nina definitief?


You May Also Like

0 comments