About

GTST spoilers 29 mei t/m 1 juni: Cliffhanger 2023

by - 16:40:00

 



Maandag 29 mei
Shanti en Rik schrikken behoorlijk als blijkt dat de fundering van De Koning aan vervanging toe is. Merel wil Stefano meenemen naar het etentje van haar ouders maar twijfelt. Steef en Demi maken hun laatste examens. Jonathan heeft er alle vertrouwen in dat Steef het gaat halen.

Dinsdag 30 mei
Bing en Nina zijn opgelucht om Manu. Henk was toch al geen fan van Linda, maar als ze ook nog eens commentaar heeft op zijn trouwpak wil hij niets meer met haar te maken hebben. Merel wil Stefano meenemen als haar date voor de bruiloft..

Woensdag 31 mei
Merel heeft niets voorbereid voor de bruiloftsact en dat zorgt voor stress bij Demi en Steef. Nina heeft haar emoties niet in de hand en laat zich gaan bij haar vriendinnen. Saskia vertrekt vol goede moed naar de Rozenboom om te testen of ze zich ook in haar eentje kan vermaken.

Donderdag 1 juni: De cliffhanger
Het is de grote dag van Henk en laura, maar de bruiloft dreigt in het water te vallen. Ceremoniemeester Linda heeft zich verslapen en voelt zich niet lekker, Jonathan blijft het liefst weg en ook Margriet zit er doorheen. Merel doet haar best om Saskia te laten wennen aan haar relatie met Stefano.

You May Also Like

0 comments