About

GTST spoilers 4 t/m 7 september 2023

by - 21:30:00

 



Maandag 4 september
Ludo stuurt Janine en Merel weg, omdat hij alleen wil zijn met Stefano. Julian ontdekt dat Steef zijn studie wil uitstellen. Jonathan weet waarom en is het daar absoluut niet mee eens. Elisa springt weer bij in De Koning.

Dinsdag 5 september
Als de riolering weer kapotgaat in De Koning, moet Julian aan Shanti opbiechten dat hij gisteren zelf heeft geprobeerd het probleem op te lossen. Ludo incasseert Stefano's woorden. Linda krijgt van Luuk de vrije hand om het interieur van de boot aan te passen. Bing en Nina hebben het moeilijk met een vraag van Manu.

Woensdag 6 september
Nina is vastbesloten om indruk te maken op Monica en Gerd-Jan. Laura maakt zich steeds meer zorgen om Henk, maar tegen Linda zegt ze dat ze zich prima voelt en geen hulp nodig heeft. Linda vertrouwt het niet en besluit haar te achtervolgen.

Donderdag 7 september
Ludo vraagt aan Elisa of ze fulltime voor hem wil werken. Steef wordt door Jonathan op het idee gebracht om bij het corps te gaan, tot afkeuring van Julian. Shanti wil van Rik weten of Bing heeft gezien dat Mats iets heeft gestolen in Boks.

You May Also Like

0 comments