About

GTST spoilers 22 t/m 25 mei 2023

by - 10:35:00

 



Maandag 22 mei
Julian, Saskia, Shanti en Rik krijgen van Linda de opdracht om iets in te studeren voor de bruiloft van Henk en Linda. Janine gaat in gesprek met Nina en geeft haar de ruimte om haar kant van het verhaal te vertellen. Of dit tot verzoening kan leiden, is nog maar de vraag.

Dinsdag 23 mei
Bing en Nina raken ongerust. Shanti is verrast als ze weer een toevallige ontmoeting heeft met Mats. Luuk probeert een nieuwe doktersassistent te vinden en heeft daar toch echt de hulp van Linda bij nodig.

Woensdag 24 mei
Nina krijgt uit onverwachte hoek te horen wat haar vader in het verleden heeft uitgespookt en nu weet ze het zeker: het komt nooit meer goed tussen hen. Saskia krijgt van Henk een juwelenset die van haar moeder is geweest om te dragen op de bruiloft. Stefano nodigt Merel uit om te komen eten in het landhuis.

Donderdag 25 mei
Merel verzint een smoes over de herkomst van het geld dat ze aan Saskia wil geven. Hoewel Julian het er niet mee eens is, helpt hij mee om het verhaal iets geloofwaardiger te maken. Henk en Laura sluiten zichzelf buiten terwijl Tom nog alleen binnen zit.

You May Also Like

0 comments