About

Romy Monteiro bemachtigd rol in GTST

by - 20:47:00

RFBPQPT5-OSOAL71597649881

















Er duikt binnenkort weer een bekende Meerdijk binnen. Niemand minder dan musical actrice Romy Monteiro zal Meerdijk binnen wandelen en de boel eens flink opstoken, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Ze gaat de rol ban Indra Kalkhoven spelen, de ex van Richard van Nooten. Ze is eigenlijk de grote liefde van Richard, legt ze uit aan RTL Boulevard. Het koppel zou zelfs gaan trouwen. Die relatie is een beetje moeilijk geëindigd, gaat Romy verder. Indra is aan lager wal geraakt, maar Janine heeft een sluw plan. En daardoor komt Indra weer terug in het leven van Richard.

Het is een kinderdroom van haar om in GTST te spelen. Hoewel het om een gastrol gaat, ziet ze zelf wel mogelijkheden. In de serie kun je doodgaan en weer herleven. Je weet het nooit in Meerdijk.In de toekomst zou ze in een film willen spelen, en dat acteren haar nieuwe passie geworden is.

Janine is bezig om Richard persoonlijk te raken, en zoekt samen met Leon en Ludo naar manieren om dat te doen. Ze duiken in zijn verleden en komen er ook achter dat Richard jaren geleden bij Ludo hard gesolliciteerd heeft maar nooit is aangenomen. Ze zullen dus ook achter de relatie van Billy en Richard komen, en om daar tussen te stoken haalt Janine zijn ex Indra naar Meerdijk...

Romy is vanaf woensdag 10 maart te zien in GTST op RTL 4, en vanaf woensdag 3 maart op Videoland. 


You May Also Like

0 comments