About

Cecilia Adorée verlaat definitief GTST

by - 22:42:00

ANP-405046975
















Door het gedwongen vertrek van Ferry Doedens uit GTST, zal ook zijn soap-partner de soap gaan verlaten. Actrice Cecilia Adorée is samen met Ferry voor het laatst te zien op 9 maart.

De leegloop in GTST gaat hiermee verder. Eerder vertrokken Vincent Visser, Alkan Çöklü en Bo Maerten al uit de soap. Tot nu toe komt alleen Romy Monteiro de cast versterken, maar dit is een gastrol. De rol Tiffy Koster komt uit de GTST-spinoff Nieuwe Tijden, dat zich in Utrecht afspeelde. Na 3 seizoenen was het klaar en kwam Tiffy naar Meerdijk om haar vader Anton te leren kennen.

De verhaallijn over hun vertrek begon vrij laat, toen half februari hun huisgenoot Daan versierpogingen bij Tiffy deed. Ze ging er vrijwillig op in, vanwege haar gevoelens voor hem. Deze bleken niet wederzijds en ze voelde zich afgewezen en dacht dat hij zijn gevoelens nog niet kon toelaten. Maar daar stook Lucas een stokje voor en besloot Daan helemaal alleen achter te laten in Het Paleis. Tiffy wilde een kort reisje naar Cyprus om daar tot rust te komen en aan yoga te doen. Lucas was het daar niet mee eens en kwam een rondreis aan bod, waaronder naar China, naar Tiffy's halfzus Moon. 

Het vertrek zal dan ook gezamenlijk zijn, want zoontje Wolf gaat mee op reis. Hoe het afscheid verloopt tussen Tiffy en Daan is nog maar de vraag, maar de vooruitblik zegt dat Daan haar erg gaat missen.

De laatste met Ferry Doedens en Cecilia Adorée is 2 maart te zien op Videoland en 9 maart op TV.


You May Also Like

0 comments