About

Richard vergiftigd raaf Uccello

by - 11:12:00

Full-Size-Render


















Richard van Nooten heeft een nieuwe manier gevonden om Ludo persoonlijk te raken. In de aflevering van 1 maart maakt Richard een plan om zijn geliefde vogel Uccello, die hem gered heeft van het booreiland, te vergiftigen.

Billy regelt het spul voor hem dat zou moeten werken om de raaf te vergiftigen. Dit lukt, en Ludo ziet dat zijn vriend dood ligt bij een boom in de tuin. Ze proberen het beestje nog te redden, maar tevergeefs. Uccello is niet meer. De aflevering erna, op dinsdag 2 maart, weet Ludo het zeker: Richard zit erachter. Billy denkt echter dat door deze actie Ludo binnen de kortste keren bij hun op de stoep zal staan. Hij denkt niet dat Ludo opnieuw met een pistool voor hem zal staan, maar daar denkt Billy anders over...

Ludo begraaft zijn vriend Uccello in de tuin, samen met Janine. Hij laat eindelijk wat los over zijn tijd op het booreiland, wat hij droomde en dat als hij wakker werd hij niet meer wist of hij nog leefde. Na die tijd slaat Ludo zichzelf op een tafel, en troost Janine hem: ze gaat hem helpen Richard aan te pakken.

You May Also Like

0 comments