About

Maand januari: Shanti's nieuwe obsessie wordt groter

by - 10:05:00

 



Het gaat er deze maand weer heftig aan toe in Meerdijk. Rik ziet nu ook in dat zijn vrouw wel erge obsessieve vormen gaat aannemen om Louise bij haar te kunnen houden. Daan lijkt zichzelf nog steeds niet onder controle te hebben als het om zijn alcoholverslaving gaat. Zelfs nu Billy zich ermee begint te bemoeien lijkt het nog erger te zijn met hem. 

De nieuwe maandpromo is vrijgegeven en hierin wordt duidelijk dat de obsessie voor Shanti om kinderen te krijgen nog veel groter wordt. Nadat ze van haar moeder te horen heeft gekregen dat ze Daan weer betrapt toen hij gedronken had, is ze in eerste instantie geschrokken. Billy wil dat ze de kinderbescherming belt want dit kan niet zo langer verder. Maar Billy is Billy niet als ze hier weer een nieuw plan voor verzint: ze zet Richard in om Daan weer aan de drank te helpen. Shanti wil niet dat Daan Louise mee krijgt zolang hij nog drinkt en wil haar liever bij haar en Rik houden. Daan neemt haar toch mee, maar hier laat ze het niet bij zitten als we de promo mogen geloven.

Er komt nog veel meer voorbij in de nieuwe maandtrailer: Nina moet halsoverkop het veilinghuis verkopen, en denkt Demi na over een abortus, terwijl haar vader erachter komt dat Marwan de vader van het kind is... Bekijk hieronder de trailer!


You May Also Like

1 comments

  1. dankjewel voor deze informatie. waneer gaat Lucas de sirie uit weten jullie daar misschien meer over.?

    BeantwoordenVerwijderen