About

Ludo stuurt briefje naar Meerdijk: word hij nu gered?

by - 11:51:00

 



Keert Ludo Sanders dan nu eindelijk terug naar Meerdijk? Deze vraag houdt ons de hele maand december al bezig sinds hij weer te zien is. Hij zit nog steeds vast op het booreiland en heeft weinig tot niks te eten. Maar na de komst van een kraai kan dit wel eens veranderen....

Ludo probeert nog steeds met man en macht om van het eiland af te komen. Ook moet hij zich in leven proberen te houden met de middelen die hij heeft. Als de kraai terug komt met een visje, is Ludo dolblij met zijn grote vriend. Hij bedenkt een idee om zijn familie in Meerdijk op de hoogte te brengen dat hij nog leeft en vast zit. Hij schrijft een briefje met coördinaten en bindt dit om de poot van de de kraai.

In de spoiler van dinsdag 12 januari staat dat Janine vertelt in een podcast van Tiffy dat ze Ludo nog steeds heel erg mist, en dat Ludo zichzelf in leven probeert te houden. Hieruit kunnen we nog niet veel opmaken over wat er met Ludo staat te gebeuren, maar er is hoop.

Dit is te zien in de aflevering van donderdag 7 januari, en nu al te zien op Videoland.


You May Also Like

1 comments

  1. Komt het nog tot een zakelijk conflict met Richard van noten.? En hoe loopt het eigenlijk trouwens af met Richard van noten.? Blijft Richard genoten nog in de serie.?

    BeantwoordenVerwijderen