About

GTST spoilers 1 t/m 5 april: De 6000ste aflevering

by - 17:46:00



Maandag 1 april
Ludo krijgt een liefdesverklaring. Laura laat zich er door Daan niet uitzetten. Zoë heeft een grote verrassing voor Rik geregeld. Ze hoopt hem ermee te kunnen opvrolijken. Aysen krijgt een vervelend bericht en gaat op onderzoek uit.

Dinsdag 2 april
JoJo en Lana worden onder druk gezet door criminelen. Linda wil dat Rob stopt met Janines therapie. Janine heeft grote moeite zich over te geven aan haar situatie. Anton begrijpt niet waar Shanti mee bezig is. Tiffy biedt aan om Anton te helpen.

Woensdag 3 april
Linda belandt in een catfight. Daarna heeft ze een advocaat nodig. Ook zoekt ze ruzie met een oude vriend. Aysen wordt uitgenodigd voor een promotiegesprek. Tiffy is er met haar hoofd niet bij en raakt verdwaald.

Donderdag 4 april
Na een afzegging moet Lana aan de bak om de vrijgezellenparty van haar moeder alsnog te laten slagen. Bing bereidt zich voor op Lapland en zoekt zijn betaalpas. Laura eist dat Daan hun geheim verborgen houdt.

Vrijdag 5 april: De 6000ste aflevering
De bruiloft van Sjors en Amir nadert. Amir wordt ‘ontvoerd’ naar Lapland, waar hij een overvol programma ondergaat, met racen, beesten, actie en helaas ook een ongeluk. Rover raakt diep onder de indruk van een vrouw. Sjors maakt zich klaar voor de mooiste dag van haar leven. Er zit haar echter nog één ding dwars…

You May Also Like

0 comments