About

Keert Nick Sanders binnenkort terug in Meerdijk?

by - 22:48:00



Sinds de terugkomst van Valentijn Sanders naar Meerdijk, gaan de geruchten dat ook vader Nick Sanders wel eens terug zou kunnen keren. We nemen je even mee terug in de tijd.

In 2014 keerde Nick tijdelijk weer terug om wraak te nemen op zijn vader Ludo. Hij ontvoerde Lucas en liet ook iemand achter Nina aangaan, maar die kwam dankzij de vlucht ten val en raakte ze in coma. Hij werd uiteindelijk ontmaskerd omdat Ludo en zijn mannetje Leon achter de schuilplaats kwamen, en de ware identiteit van de man vonden. Ook had hij Reinier Veltman omgebracht, die voor Nick werkte. Op 15 januari 2015 werd Nick overgebracht naar de gevangenis.

Christophe Haddad, de acteur die het personage Nick Sanders speelde, deelde met zijn volgers een foto met zijn soapzoon Vincent Visser op Instagram. Dit kan natuurlijk voor opnames zijn, maar het kan ook zo zijn dat het voor Goede Tijden, Zomer Tijden was, de talkshow die Froukje de Both in de zomerstop presenteert. Voor als nog lijkt het erop dat Christophe geen opnames heeft gehad voor de talkshow, want vandaag verschenen er nieuwe namen voor de talkshow: Vincent Visser is samen te gast met Lieke van Lexmond. Ook komen Bas Muijs, Ferri Somogyi, Bertrie Wierenga, Robin Martens, Johnny Kraaijkamp Jr, en Bruni Heinke. Binnenkort te zien op RTLBoulevard.nl!

Bekijk hieronder de laatste scene van Nick Sanders terug.


You May Also Like

1 comments

  1. Christophe haddad is 45 jaar ik zou terugkeren naar gtst in de zomer 2024 ik geef 2e kans geven omdat 2015 in de gevangenis

    BeantwoordenVerwijderen