About

Judith Linssen speelt Dieneke Jaspers: begeleider van Amir in het AZM

by - 18:13:00



Misschien is het al opgevallen: maar vanavond (donderdag 28 februari) is er een nieuw gezicht te zien in het ziekenhuis van Meerdijk. Dit is namelijk actrice Judith Linssen. Ze zal een bijrol spelen.
Amir Nazar wil nog steeds arts worden, en doet daarom praktijkervaring op. Daarom heeft hij een begeleider, Dieneke Jaspers. Alleen als hij weer eens nachtdienst heeft, en ook op tijd de ontbijtjes voor Sjors moet maken als goedmakertje omdat hij haar trouwjurk kapot gemaakt heeft, gaat hij de fout in. Er komt een man binnen op de Eerste Hulp met tekenen van een herseninfarct. Amir denkt dat de man gedronken heeft en stuurt hem met een taxi naar huis. Dieneke hoort later dat dezelfde man dus inderdaad een herseninfarct heeft gehad en het maar net overleefd heeft. Dit kan Amir zijn coschap kosten. Hij smeekt haar dit incident te vergeten en zegt dat dit nooit meer zal gebeuren.

Later, in de aflevering van donderdag 7 maart, is ze weer te zien. Hierin gaat Sjors proberen om dit recht te zetten, maar moet Amir toch het coschap overdoen.

Judith was stemacteur voor Alfred J. Kwak en speelde in verschillende theaterstukken.

You May Also Like

0 comments