About

GTST spoilers 4 t/m 8 maart

by - 16:25:00



Maandag 4 maart
Flo maakt Lucas duidelijk dat hij het bij Boukje absoluut niet mag verprutsen. Daan is uitgenodigd voor een bedrijfsfeest. Hij moet nog wel een oppas vinden voor Louise. Nina redt iemand uit een penibele situatie. Aysen is het slachtoffer van een flauwe truc.

Dinsdag 5 maart
Daan schaamt zich voor een onnodig ongeluk waarvan drie dames het slachtoffer zijn. Linda doet of ze verrast is als ze Rob bij een leesclub treft. Anton en Shanti vormen hun eigen leesclubje. Janine moet Lucas streng terechtwijzen.

Woensdag 6 maart
JoJo wordt na een succesvol optreden benaderd door een platenbaas. Kimberly en Tiffy hebben grote moeite om hun geheim verborgen te houden. Sjors probeert uit alle macht op Linda in te praten, maar die is niet zomaar van haar denkbeelden af te brengen.

Donderdag 7 maart
Amir krijgt teleurstellend nieuws. Sjors wil zich daarmee bemoeien, maar hij weigert haar inbreng. Kimberly begint te twijfelen aan het grote geluk als Tiffy haar ontloopt. JoJo krijgt een demo te horen van haar nieuwe sound.

Vrijdag 8 maart
Sjors verliest haar zelfbeheersing bij de verkeerde persoon. Aysen doorziet Daan als hij probeert te verbergen dat hij zich geen raad weet met een kind. Bing en Rover bemiddelen allebei in een uit de hand gelopen conflict.

You May Also Like

0 comments