About

GTST spoilers 25 februari t/m 1 maart

by - 17:56:00



Maandag 25 februari
Als Lucas te veel onder druk gezet wordt, sluit hij zich af. Linda heeft goede hoop dat haar huwelijk herstelt. Janine twijfelt hier openlijk aan. Aysen en Shanti hebben allebei een teleurstellende ervaring. Anton vindt dat Ludo zich bekrompen gedraagt.

Dinsdag 26 februari
Rover ziet dat het niet goed gaat met zijn moeder en gaat daarom de dialoog aan met Anton. Kimberly en Lucas flirten met dezelfde jongen. Wie wint? Rob constateert dat Linda Anton niet de ruimte geeft die hij nodig heeft.

Woensdag 27 februari
Zoë verprutst een tentamen en reageert zich onredelijk af. Amir kan een onmogelijke opgave maar moeilijk overzien, gelukkig heeft Bing goede raad. Sjors ontdekt dat er vals gespeeld wordt. Rik ontdekt de stunt die er met JoJo en Shanti uitgehaald is.

Donderdag 28 februari
Amir moet op zijn werk verantwoording afleggen voor een fout die hij gemaakt heeft. Nina pikt het niet als Flo afgeeft op Lucas. Zoë chanteert Rik emotioneel, maar hij weigert zich in een hoek te laten drukken. Bing raakt gecharmeerd van Louise. 

Vrijdag 1 maart
Shanti komt door Laura in een moeilijke positie terecht. JoJo wil Rover opvrolijken, maar hij zit opgesloten in zijn eigen gedachten. Janine en Ludo snappen niet waarom Nina ineens zoveel aandacht voor hen heeft. Linda ontdekt iets waar ze haar voordeel mee kan doen.

You May Also Like

0 comments