About

GTST spoilers 14 t/m 18 januari

by - 11:57:00



Maandag 14 januari
Rik en Zoë veroorzaken een explosieve situatie in De Rozenboom. Nina is de vele leugens van Bing helemaal zat. Sjors probeert de politie ervan te overtuigen dat zij onderzoek moeten doen naar Bing. Aysen ontvangt valse sms'jes.

Dinsdag 15 januari
Zoë krijgt een onmogelijke opdracht waar ze wanhopig van wordt. Sjors betrekt Rover bij een inbraak. Ludo krijgt een alarmerend telefoontje van Bing. Na een biecht aan JoJo vraagt Nina haar om hulp. Lucas kan de traumatische gebeurtenissen van de afgelopen tijd niet uit zijn hoofd zetten.

Woensdag 16 januari
Aysen raakt verwikkeld in een vuurgevecht. Janine is verbijsterd als Ludo haar inlicht over wie er vermoedelijk achter de aanslagen zit. Anton kan niet ontkennen dat hij heel erg gecharmeerd is van Shanti. Rik en Zoë hebben het een ander uit te zoeken op het relationele vlak.

Donderdag 17 januari
Nina zet Daan in bij een actie waar ze Bing buiten wil houden. Waar Sjors twijfelt aan Bing, blijft Amir in zijn vriend geloven. Shanti probeert een werkplek te versieren, maar wordt door Kimberly dwarsgezeten. Lana is blij dat Q niet naar New York gaat.

Vrijdag 18 januari
Mark kondigt verhuisplannen aan. Janine krijgt een verontrustend bericht over Lucas. Ondanks meelevend liefdesadvies van anderen, forceert JoJo zich toch. Lana neemt Linda in vertrouwen over haar sabotage.

You May Also Like

0 comments