About

GTST spoilers 24 t/m 28 december

by - 16:45:00



Maandag 24 december
Bing doet alsof hij enthousiast is over een cadeau van Sjors en Amir. Marieke voelt zich in de steek gelaten door haar familie en komt zelf in actie. Ze wordt betrapt. Linda zet Daan voor het blok met een onbetaalde hotelrekening.

Dinsdag 25 december
Zoë krijgt mail van iemand waar ze dat nooit van had verwacht. Daan vraagt hulp aan precies het verkeerde figuur. Jef en Laura kunnen hun ruzie niet bijleggen, dus dreigt het voor beiden een eenzame kerst te worden. Rik wordt van twee kanten belaagd.

Woensdag 26 december
Anton coördineert dit jaar het Bouwhuis-kerstdiner. Amir en Sjors verheugen zich op een intieme middag. Janine doet een bizarre ontdekking over Marieke en confronteert haar daarmee. Q heeft een kerstverrassing voorbereid, maar verknoeit het.

Donderdag 27 december
JoJo en Rover treffen een onbekend meisje aan de ontbijttafel. Amir is ontdaan na een medicijnendiefstal in het ziekenhuis. Daan laat Bing weten dat hun plan in werking is gesteld. Anton zit met vragen over zijn eigen verleden.

Vrijdag 28 december
Linda verafschuwt Antons egoïstische keuze. Daan wordt betrapt wanneer hij naar zijn geheime woonruimte wil glippen. Lana doet een poging om Q enthousiast te maken voor het modellenwerk. Kimberly vertrouwt de situatie niet wanneer Zoë zich in een chatsessie verliest.


You May Also Like

0 comments