About

GTST spoilers 17 t/m 21 december

by - 16:58:00



Maandag 17 december
Wanneer Aysen de waarheid spreekt, wordt haar dat niet in dank afgenomen. Jef is terecht bang dat zijn gehaktballenbedrog openbaar wordt en komt in conflict met Laura. Rik heeft geld nodig en doorzoekt vacature na vacature. Zoë komt haar spullen uit Riks huis weghalen.

Dinsdag 18 december
Bing heeft een plan en dat begint met een diefstal. JoJo zingt haar auditie voor de toelatingscommissie. Het gaat niet vlekkeloos. Laura zoekt een onlinemanier om de negativiteit rond het gehaktballenbedrog op te lossen.

Woensdag 19 december
Ludo is verbijsterd door een publicatie over hem. Als ook de politie een onderzoek naar hem start, is de ellende compleet. Hij gaat verhaal halen bij Marieke en Mark. Max krijgt een horrorcadeau. Marieke begint steeds meer in te zien dat haar gedrag haar geliefden in gevaar kan brengen.

Donderdag 20 december
Rover heeft een verrassing voor JoJo. Daan merkt op dat Bing zich verdacht gedraagt en gaat op onderzoek uit. Sjors probeert Amir af te remmen als hij een nieuwe oppasafspraak wil maken. Kimberly leert een les over vriendschap.

Vrijdag 21 december
Tijdens een televisie-interview neemt Marieke het ongevraagd van Janine over. Na een strijd met Bing besluit JoJo dat het beter is als ze verhuist. Q wordt gescout als fotomodel. Linda vindt het een ongekende kans. Bing krijgt door dat Rik geldproblemen heeft.

You May Also Like

0 comments