About

Loes verraad Bing bij de politie en Aysen houdt Bing onder schot

by - 16:29:00



Het wordt steeds spannender in Meerdijk nu de cliffhanger dichterbij komt. Op vrijdag 22 juni, twee weken voor de cliffhanger, beloofd het zo ontzettend spannend te worden dus een aantal Meerdijkers.

Zoë is erachter gekomen dat Aysen een pistool heeft en ermee naar Bing wil om een verklaring uit hem te krijgen over de bewuste avond dat Jan Maes vermoord werd. Ze probeert haar tegen te houden, maar slimme Aysen weet Zoë tijdelijk uit te schakelen. Ondertussen doet Loes een liefdesverklaring aan Bing, maar die wil er uiteraard niks van weten omdat hij met Nina is en niks voor Loes voelt. Ze doet er dan ook alles aan om hem terug te pakken. In CS aangekomen stuurt ze iedereen weg en verwondt ze zichzelf opzettelijk zodat het lijkt op mishandeling. Niet veel later staat de politie bij haar op de stoep en vertelt ze dat Bing haar mishandeld heeft en haar wilde vermoorden. Ook geeft ze de laptop die in de boot van Jan Maes lag, die ze eigenlijk zou vernietigen.

Bij Aysen is ook tunnelvisie gebleken: ze blijft volhouden dat Bing achter de moord op Jan Maes zit. Daarom brengt ze hem een bezoekje met een pistool en houdt hem onder schot. Zoë probeert onverminderd om het appartement binnen te komen, en dit lukt even later ook. Ze probeert Aysen van andere te laten veranderen. Als ze een zwak moment heeft, grijpt Bing in en hebben ze een worsteling om het pistool. Dankzij Zoë krijgt Bing het pistool in handen en is de situatie andersom: nu houdt Bing Aysen onder schot. Hoe gaan beide situaties met Loes, Aysen en Bing aflopen?

You May Also Like

2 comments