About

GTST zomer cliffhanger 2018: Huwelijk met verstrekkende gevolgen...

by - 11:51:00



Het is weer bijna zover: de jaarlijkse cliffhanger! En vandaag is de officiële cliffhanger foto vrijgegeven. We wisten het natuurlijk al, maar nu is het zeker: de cliffhanger zal draaien om het huwelijk van Sjoerd en Aysen, en Loes die ontmaskerd zal worden..

Een onrustig jaar in Meerdijk: van de veel besproken moord op Jan Maes, de bruiloft van Amir en Farah met een fatale afloop, nieuwe liefdes en vriendschappen waarin niet iedereen te vertrouwen is. En de terugkomst van oude bekenden en van nieuwe mensen. Zo heeft het huwelijk van Sjoerd en Aysen ook verrassende en ingrijpende gevolgen voor de Meerdijkers. De mooiste dag zou aan moeten breken voor de twee tortelduifjes, nu ook zelfs Tim en Nuran terugkeren voor de grote dag. Het huwelijk krijgt echter een verrassende wending. Ondertussen gaat Loes gewoon door met haar vuile plannetjes en de pogingen om haar te ontmaskeren lopen in gevaar. Loes maakt steeds meer slachtoffers dat gaat een hoogtepunt worden in deze zomer cliffhanger van dit jaar.

Wie vallen er nog meer slachtoffer aan de vieze spelletjes van Loes de Haan? De cliffhanger zal dit jaar niet op Videoland te zien zijn, maar is op vrijdag 6 juli om 20:00 te zien op RTL 4!

You May Also Like

0 comments