About

Moordenaar Jan Maes eindelijk onthuld: het is Loes!

by - 12:30:00



Na maanden speculeren weten we vanaf volgende week maandag 28 mei wie de moordenaar van Jan Maes is. De afgelopen weken is gebleken dat niet Zoë de dader is, maar Loes de Haan. Zij heeft hem de fatale trap gegeven toen Jan uit het water wilde komen via het trappetje.

In de aflevering worden er verschillende flashbacks laten zien van hoe die nacht eigenlijk verliep. Lana en Loes denken allebei terug aan de nacht. Lana moet van Loes een ander verhaal ophangen en dus zegt ze dat ze is aangerand door Jan Maes. Zij houdt Lana al maanden in haar greep en zet haar onder druk, want als ze iets zegt tegen de politie zal haar moeder Sjors of zij zelf iets overkomen. In die nacht wilde Loes naar Jan toe om hem duidelijk te maken dat hij alles terug moet draaien wat hij veel Meerdijkers heeft aangericht. Dat hij Aysen's ontslag zou terug draaien. Maar hij weigert en maakt alle vrouwen inclusief Loes belachelijk. Ze wordt zo boos dat ze hem een trap geeft.

Ondertussen maken Sjors, Amir, Bing en Aysen zich zorgen over Lana. Van Loes moet ze een verhaal ophangen over dat ze bijna verkracht is door Jan Maes. De rest gelooft dit en willen dat ze aangifte doet, maar dit mag niet van Loes. Ook hier verzint Lana een smoes. Zal ooit de waarheid uitkomen?

You May Also Like

0 comments