About

GTST spoilers 4 t/m 8 juni

by - 11:51:00



Maandag 4 juni
Marieke probeert de verleiding van mooie nieuwe spullen te weerstaan. Als Mark aan zijn schilderij begint, gaat het meteen mis. En dat net op het moment dat de opdrachtgever langs wil komen. Nina liegt over het slikken van de vitaminepreparaten en doet een ovulatietest.

Dinsdag 5 juni
Sam organiseert een surprisefotosessie voor Sjoerd en Aysen, maar stuit op tegenwerking. Marieke beweert dat ze bestolen is. Nina gaat half Meerdijk door, op zoek naar Amir. Ze heeft hem dringend nodig voor iets intiems. Aysen ondergaat een transformatie tot een ware vamp.

Woensdag 6 juni
Linda verbiedt Q om zich met Sams afscheid te bemoeien. Sjoerd voelt zich rot als hij Amir teleurstelt, maar hij kan niet anders. Mark schrikt enorm wanneer Marieke aan een grote bekentenis begint. Sam is getuige van een vervelend conflict.

Donderdag 7 juni
Sjors wil van Lana weten waarom ze haar verklaring bij de politie heeft ingetrokken. Aysen probeert Zoë te overtuigen van haar omstreden theorie over Lana, Bing en Jan Maes. Zoë ziet dat er een kans is dat zij niet naar de gevangenis hoeft, maar dan moet ze meedoen met een riskant plan.

Vrijdag 8 juni
Zoë twijfelt of Rik onverminderd loyaal aan haar is. Ook heeft ze het gevoel dat Aysen aan het ontsporen is. Bing bedreigt Aysen, maar zij laat zich niet intimideren. Dan richt hij zich op Sjoerd...

You May Also Like

0 comments