About

GTST spoilers 28 mei t/m 1 juni

by - 16:47:00



Maandag 28 mei
Zoë verzwijgt voor Rik dat ze een datum heeft wanneer ze wordt voorgeleid. Lana denkt terug aan de fatale nacht, maar houdt haar mond over wat er precies is gebeurd. Als Loes druk zet, zit Sjors met de brokken. Amir is vastberaden Bings onschuld te bewijzen.

Dinsdag 29 mei
Zoë wordt betrapt als ze in andermans spullen aan het neuzen is. Aysen vindt het hoog tijd dat Lana aangifte gaat doen. Q krijgt van iedereen advies wanneer hij een date heeft. Nina beëindigd een vriendschap en krijgt ongelofelijk nieuws over Bing te horen.

Woensdag 30 mei
Anton gelooft het niet wanneer Amir verkondigt dat hij zijn droom om arts te worden heeft opgegeven. Met Q gaat het helemaal mis en Lana is degene die het moet oplossen. Noud vindt dat Sjoerd zich onmogelijk gedraagt wanneer zij sollicitaties afnemen.

Donderdag 31 mei
Aysen wordt uit het niets aangevallen door een onbekende man. Marieke roept geldproblemen over zichzelf af. Ze hoopt dat ze ermee wegkomt. Mark probeert een veelbelovende opdracht binnen te slepen. Ludo twijfelt of dit niet te hoog gegrepen is voor hem.

Vrijdag 1 juni
Anton grijpt in als hij zijn kleinzoon in de buurt ziet van een mogelijke misdadiger. Marieke heeft een oplossing voor Nina's problematische vermoeidheid. Loes doet verwoede pogingen om onder een verplichte doktersafspraak uit te komen. Mark en Marieke stapelen leugen op leugen. Wanneer vallen ze door de mand?

You May Also Like

0 comments